Перница за нозе-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
*Уникатен дизајн за оптимална положба за спиење супер удобна
 за цела ноќ
Може да се користи против болки во грбот
Болка во нозете

Бременост во колкот и зглобовите.

*Покривка која се отстранува и се пере во машина
*стандардна
* 1 парче.

419ден