Пиштол на батерии-2103 У4


Compare

Пиштол на батерии

Има извонредна играчка пиштол со ласерски покажувач

Инфрацрвен ласерски звучен пиштол за играчки со својот инфрацрвен зрак е шарен и забавен.

Пластичен материјал Работи на батерии

179ден