Пиштол на батерии-2103 Y1


Compare

Пиштол на батерии

Ова е неверојатна проекција Music Strike електричен пиштол- играчка за вашето дете со светлина на сцената и музика., Spin Snowflakes.

– пиштол  играчки за деца со проекција и музички удар Тип на батерија 3 АА батериите не се вклучени

Блеснатите 3Д светла го привлекуваат детето, а музиката помага да се создаде интерес кај детето.

220ден