ПИЈАНО-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
Мултифункционалното, едукативно пијано ќе му овозможи многу забава на секој мал музичар.
Играчка опремена со песни, звуци, музика во заднина,
звуци на животни, па дури и автомобили, опции за ритми, тонови, засилување, само комплетен инструмент.
Интерактивното пијано е понуда за најмалите деца кои сакаат да запознаат забавни, смешни звуци.
Комплетна, музичка играчка е целосно изработена од пластика во атрактивни бои.
Покрај тоа, има две пластични ногарки, за да може да стои на платформа.

1,199ден