-16%
,

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР -2203 W-19″-нема на залиха


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 2203 w-19 инчи

Куфер изработени од високо квалитетенa пластика со модерен дизајн

димензии на куферот 55см*34см*20см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,250ден 1,490ден