-14%
,

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР-2203 W-21″-нема на залиха


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 2203 w-21 инчи

Куфер изработени од високо квалитетенa пластика со модерен дизајн

димензии на куферот 60см*37см*22см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,550ден 1,799ден