-11%
,

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР-2203 W-22″-нема на залиха


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 2203 w-22 инчи

Куфер изработени од високо квалитетенa пластика со модерен дизајн

димензии на куферот 63см*38см*23см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,700ден 1,900ден