-7%
,

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР-2203 W-23″-нема на залиха


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 2203 w-23 инчи

Куфер изработени од високо квалитетенa пластика со модерен дизајн

димензии на куферот 65см*39см*24см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,850ден 1,999ден