-8%
,

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР-2203 W-26″-нема на залиха


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 2203 w-26 инчи

Куфер изработени од високо квалитетенa пластика со модерен дизајн

димензии на куферот 72см*43см*27см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

2,300ден 2,500ден