-7%
,

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР-2203 W-29″-нема на залиха


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 2203 w-29 инчи

Куфер изработени од високо квалитетенa пластика со модерен дизајн

димензии на куферот 79см*47см*30см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

2,800ден 2,999ден