-10%
,

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР-2203W-25″


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 2203 w-25 инчи

Куфер изработени од високо квалитетенa пластика со модерен дизајн

димензии на куферот 70см*41см*26см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

2,150ден 2,400ден