-9%
,

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР-2203W-27″-нема на залиха


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 2203 w-27 инчи

Куфер изработени од високо квалитетенa пластика со модерен дизајн

димензии на куферот 75см*45см*28см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

2,450ден 2,699ден