-40%
,

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР-2203W-30″-нема на залиха


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 2203 w-30инчи

Куфер изработени од високо квалитетенa пластика со модерен дизајн

димензии на куферот 82см*49см*31см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

3,000ден 5,000ден