,

Пластичен куфер-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КУФЕР

Модел: 1808 755/28/24/20
Димензии:
Мал (55см*35см*18см) – 1499 ден
Среден (65см*40см*20см) – 1790 ден
Голем (75 см*45см*24см) – 2199 ден

2,199ден