, ,

ПЛИШАНА ИГРАЧКА -ЦВЕТ


Compare

ПЛИШАНА ИГРАЧКА -ЦВЕТ

модел 2105 Q1

*може да се користи и како перниче

*достапни бои :розево,плаво,зелено и  жолто

димензии на цветот-38см

 

299ден