ПЛИШАН ОКТОПОД /РАСПОЛОЖЕНИЕ 2105 Q14-нема на залиха


Compare

Плишаните октоподи со две лица се хит меѓу децата и возрасните.
октопод 20 см
Полнетиот октопод има две страни, едната со насмеано лице, а другата, различни бои со тажно / луто лице.
Не мора ништо да кажете, само со вртење на октоподот можете да го искажете она што го чувствувате.

129ден