ПОДЛОГА ЗА БЕБЕ СО ПИЈАНО-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ПОДЛОГА ЗА БЕБЕ СО ПИЈАНО

модел 2008 С6

*сетот содржи

-удобна мека подлога со пијано

-пијаното е ротирачко се адаптира према играта на детето

-лесно преносливо(може да се користи во количка,во креветче…)

– додатни играчки кој висат на дополнителен  мек обрач и го привлекуваат вниманието на бебето

-пијаното може да се поврзе со мобилен телефон,МП3,микрофон и далечински управувач

 

985ден