ПОДЛОГА ЗА БЕБЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ПОДЛОГА ЗА БЕБЕ

модел 2006 L7

-мек обрачи на кои се закачуваат играчки кои со притискање испуштаат звук за додатно привлекување на вниманието кај децата.

-подлога за игра за  бебе опремена со 3 играчки кој по потреба може да се извадат

-играчка музичка со забавни нежни звуци да го привлечат вниманието на бебето додека се наоѓа во удобната обложената подлога

-музиката на играчката дава звуци  до 10 минути, но има и копче за можност за исклучување на музиката на играчката

-подлогата може да се пере во машина за перење

 

898ден