ПОДЛОГА ЗА ИГРА -БАЗЕН СО ТОПЧИЊА-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ПОДЛОГА ЗА ИГРАБАЗЕН СО ТОПЧИЊА

-шарена,удобна,мека подлога со повеќе играчки и топчиња

-подлогата има различни можности за поставување и  лесно прилагодување спрема возраста,потребите и желбите на детето

-може да се користи како класична подлога за игра,како базаен со топчиња,како подлога со ограда и како подлога со поставени страни

-меки обрачи на кои се закачуваат играчки кои со притискање испуштаат звук за додатно привлекување на вниманието кај децата.

–изработена со весели и шарени бои кои привлекуваат внимание на детето

2,398ден