-38%
,

ПОЛИЦА ЗА ЧЕВЛИ В3-нема на залиха


Compare

ПОЛИЦА ЗА ЧЕВЛИ

Организирајте се со нашата полица за чевли на три нивоа!

Со својот елегантен бел дизајн, оваа полица ќе ја надополни секоја просторија во вашиот дом додека ја одржува вашата колекција на чевли уредна и достапна. Дизајнот на три нивоа значи дека ќе имате многу простор за складирање на сите ваши омилени обувки.

Не дозволувајте вашата колекција на чевли да го преземе вашиот дом.

Организирајте се денес со нашата полица за чевли на три нивоа.
димензии 50см*17см*115см

2,499ден 3,999ден