-43%
,

ПОЛИЦА ЗА ЧЕВЛИ И ЗАКАЧАЛКА В6-нема на залиха


Compare

ПОЛИЦА ЗА ЧЕВЛИ И ЗАКАЧАЛКА

Создадете уреден и функционален ходник со нашата полица и закачалката за облека!

Уморни од сопнување по чевли и палта во вашиот ходник?
Нашата полица за чевли и закачалка за облека е совршено решение!

Со својот елегантен дизајн и доволно простор за складирање, оваа полица ќе го одржува вашиот ходник уреден и функционален.

Полицата за чевли обезбедува доволно простор за обувките на вашето семејство, додека закачалката за облека е совршена за закачување на јакни, капи и шалови. Полицата на врвот обезбедува дополнителен простор за други предмети како клучеви, паричници и пошта.

Создадете функционален и стилски ходник со нашата полица и закачалката за облека.

Нарачајте сега и искусете ја врвната организација во ходникот!
димензии 80см*32см*182см

3,999ден 6,999ден