-22%
,

ПОЛИЦА ЗА ЧЕВЛИ-2206 В10-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ПОЛИЦА ЗА ЧЕВЛИ

димензии 80см*24см*120см
*полица за чевли со три нивоа со затварање и две мали фиоки

🚛Вршиме испорака низ цела Македонија

3,499ден 4,499ден