,

ПОЛИЦА ЗА ЧЕВЛИ 2308 Z7-нема на залиха


Compare

Намалете го нередот и лесно можете да ги најдете чевлите што ги сакате
Обезбедете повеќе простор за складирање на чевли.
Едноставниот и стилски дизајн може да ги задоволи потребите на различни стилови на уредување на домот
Полицата за чевли може да собере машки и женски чевли
Многу е погоден за употреба во вашиот дом, канцеларија или студентски дом
Можете да организирате чевли, книги или секојдневни потреби
Тој е добар асистент за складирање за целото семејство, додавајќи забава и функционалност
Направете го вашиот дом организиран и удобен
Погоден за мали простори како што се влезот и ходникот
Опремен со горната табла која ви овозможува да поставувате предмети како чанти, саксии, клучеви
Компактниот дизајн го прави повеќе од држач за чевли, но прекрасен декор во вашиот дом

Мултифункционален може да се користи како складиште за чевли, кабинет за чевли
Повеќе прегради со отворен простор за складирање

Полица со 4 нивоа кој се затвара секоја посебно со врата.

димензии 118см*42см*30см

2,190ден