,

ПОЛИЦА-2308 Z4-нема на залиха


Compare

✅Можете да организирате чевли, книги или секојдневни потреби

✅Едноставена и малa полица, заштедувајќи простор.

✅Повеќеслоен отворен дизајн, класифицирано складирање, јасно на прв поглед.

✅Секој слој е 26*26cm кој може да собере секаков стил на чевли.

✅Може да се стави на врата како полица за чевли, или може да се стави во дневната соба или просторијата како полица.

999ден