Пренослив клима уред Blu Breeze Мини


Compare
Пренослив клима уред Blu Breeze Мини
Пренослив клима уред Blu Breeze Мини интелигентен воздушен ладилник
Испарувачката филтрација е сув, заматен воздух и се претвора во ладен, освежувачки, компактен, пренослив и лесен ветер.
Погоден за секоја маса или работна површина.
Лесен за користење.
Само додадете вода и загрејте,моментално го поместува топол воздух со ладен воздух низ филтерот.

720ден