ПРООДУВАЛКА -ЕЛЕН-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ПРООДУВАЛКА- ЕЛЕН

модел 2006 L6

-комбинирана проодувалка, која детето може да ја вози седејќи или турка, со што ќе го развие балансот и рамнотежата

 

598ден