ПРООДУВАЛКА-КАМИОН-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ПРООДУВАЛАКА-КАМИОН

модел 2005 M5

-мултифункционална проодувалка за вашето дете.

– висок наслон што е одлично за моторен развој, прво самостојно држење и движење во просторијата.

– додаток -свирка за играње како и простор за складирање под седиштето.

-помага при проодување

-има можност за возење внатре и надвор од домот.

-се пропорачува до 20 кг

749ден