ПРООДУВАЛКА-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ПРООДУВАЛКА

модел 2005 М9

-Најискористена мултифункционална проодувалка за вашето дете.

-Музичка проодувалка со рачка на четири тркала која ќе му помогне на вашето дете стабилно да го направи првиот чекор.

-На самата проодувалка има  преносно пијано со прекрасни мелодии  за дополнителна забава на вашето дете .

-пијаното може да се користи како играчка за на креветче или како едукативна масичка.

 

1,999ден