Протечен бојлер чешма-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Instant Електрична славина за вода за греење

2105 ј

-Пет секунди електрична топлина
– Целосно автоматска контрола
-Safety six осигурување
-Степлес регулација на температурата
– Ладна и топла вода
-Магнетизирана здрава вода

1,199ден