РАСПРСКУВАЧ ЗА ВОДА ПО ВИСОК ПРИТИСОК СО ДОДАТОЦИ:


Compare

Надградете го комплетот за распрскувач на вода со висок притисок со бакарни мотори, вклучува еден пиштол за прскање вода, една бакарна млазница под висок притисок, една ролна цевка за вода, едно шише со пена и адаптер.
Опремен со врвен бакарен мотор му овозможува на распрскувачот за вода да стои со притисок на вода до максимум 100 bar. Вградената батерија на полнење од 13000 mA овозможува распрскувачот за вода да работи 600 минути. . Дизајнот на рачката на чкрапалото е постабилен и поудобен за контрола на прскањето со вода.
2 ВИДОВИ РЕЖИМИ НА Прскање со вода: Доаѓајќи со адаптер и долга метална млазница, можете да го префрлите режимот на прскање вода, режимот на млаз (висок притисок) и режимите на наводнување (понизок притисок), задоволувајќи ја вашата потреба од различни режими на чистење. Распрскувачот за вода е исто така алатка за сите намени за домашно прскање вода.
ПОДОБРА ПРЕНОСНОСТ: Безжичен дизајниран распрскувач за вода под висок притисок применува самостојно снабдување со вода. Само поврзете го доводот за вода со изворот на вода (славина за вода, кофа за вода, базен за вода, итн) преку цевка за вода, можете да го користите распрскувачот за вода за да се справите со повеќето работи за чистење на отворено, без никакви ограничувања, нема потреба да ја поврзувате славината за вода. Компактен и пренослив дизајн овозможува подобра маневрирање, пофлексибилна за употреба.
ШИРОКА ПРИМЕНА: Овој сет на распрскувач за вода е широко користен за миење автомобили, чистење на подот, наводнување на тревникот, наводнување, градинарство итн.

1,499ден