РАЧЕН БЛЕНДЕР СО ЧАШКА-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

РАЧЕН БЛЕНДЕР СО ЧАШКА

*чашка за мешање

*ножеви од неругосувачки челик

919ден