РЕЛАКСАТОР 2006 L4-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Релаксатор 

модел 2006  L4

-работи на батерии односно со  вибрации за  нежно нишање за лесно смирување на бебето

-опција за стопирање на лулањето по желба

– комфорно седиште за екстра поддршка и место за растење

-бар со  играчки кој се вадат за полесен пристап до бебето

-уред со музика со  смирувачки мелодии

-материјалот се пере во машина.

-каишите за заштита се прилагодуваат за поголема удобност.

1,949ден