Светлечки декоративен камен-2103 Н7


Compare

*100 камчиња
· Сјајот трае приближно два до три часа по целосно изложување на сонце.
*Може да се користат во декоративна вазна, аквариум за риби; градинарска декорација; базен; бар декорација итн.

199ден