СЕТ АЛАТИ ВО КУТИЈА-2105 С16-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Сетот за алати- играчки за деца вклучува сè што му е потребно на едно дете да се чуствува како вистински мајстор.
Пластична торбичка за носење што му овозможува на вашето дете да ги носи алатите при патувања, кампување, посети на игралиште или одмор. Сетот содржи 23 различни алатки.

399ден