СЕТ ЗА БОКСУВАЊЕ СО БОКСЕРСКИ РАКАВИЦИ 2103 y43


Compare
PUNCHING BALL SET
модел 2103 у43
Висококвалитетен дизајн за деца, момчиња и девојчиња да уживаат во одлична забава со топка со удирање со неговата прилагодлива висина.
Комплетот Punch Ball е целосно слободно стоечки дизајн кој не
Одличен да ги запознаете децата со спортот бокс и да ги поттикнете да вежбаат и да останат активни.
Тежнената подлога со приклучок за извлекување, основата може да се наполни со вода, а производот треба да го склопат само возрасни
Сетот Punching Ball вклучува пар ракавици и не е погоден за деца под 36 месеци поради малата големина на компонентите

1,399ден