-23%

СЕТ ЗА ГРАДЕЊЕ 2106 L2


Compare

Изградете ѕид, клупа, маса, соба… Се е можно!
Поминете низ креативен процес:
Градежните тули обично не се една од „играчките“ во собата на вашето дете, но сега сето тоа се менува со нашите тули за градење!Гледајте ја имагинацијата и рацете на вашите мали градители додека работат напорно додека го истражуваат светот на архитектурата и инженерството. Подарок за кој вие и вашите деца нема да зажалите.
– Овие градежни блокови се совршена алатка за развивање на вештините за решавање проблеми на вашето дете бидејќи вежба просторно и методично размислување. Одлично за стимулирање вербално изразување и соработка кога вашиот мал градител бара пријатели да помогнат. Идеална платформа за трансформирање на идеите во акција.Вкупно 231 парче
БЕСКРАЈНИ ИДЕИ И КРЕАТИВНОСТ

 

999ден 1,299ден