Сет за девојчиња-куферче-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
Кул комплет за убавина за вашето мало девојче.
Вклучува фен за коса, чешел, огледало, кармин и други додатоци.
Вашето девојче ќе сака да си игра со овој сет. Изработена од висококвалитетна пластика.
Идеален за подароk.
За возраст 3+

димензии/ 29 х 19 х 9.

539ден