Сет за играње куќа за миленичиња-2009 У5


Compare
Сет за играње куќа за миленичиња
– Сет за градење куќа
Сетот ги содржи сите парчиња што ви се потребни за да ја поставите куќата за вашето слатко домашно милениче.
Исто така, постојат некои алатки кои ќе ви помогнат да го храните и дотерате вашето домашно милениче,
како храна за домашни миленици, четка, фен и многу повеќе.
Ова слатко милениче е многу паметно бидејќи може да зборува и да пее.

1,199ден