СЕТ ЗА НОКТИ


Compare

*Маникир и педикир
*Постигнете нокти во стилот на салонот дома со сетот за нокти. , Се одликува со 2 брзини, LED светло и 5 глави за совршен маникир и педикир. …
*КАРГО 130ден.

379ден