СЕТ ЗА ХРАНА ВО КУТИЈА -БРЗА ХРАНА-2105 С16-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

На малите момчиња и девојчиња ќе им се допадне сетот за играње за спремање за брза храна .Ослободете ја нивната имагинација и вашите деца ќе бидат среќни и окупирани додека примаат нарачки за брза храна и водат сопствен ресторан!Вклучува се што им е потребно за да ја поттикне нивната имагинација: 2- пијалоци,една чаша 1-сендвич со плескавица,1-помфрит ,1-пица,1 шише кечап, 1 вафли во облик на срце и 3-колачи ,кутија сладолед ,корнет сладолед и 3 лижавчиња .Спакувано за да импресионирате ,доаѓаат прекрасно спакувани во привлечна кутија и може повторно да ги спакувате, .Хамбургерите може да се расклопат и наредат заедно за повеќе забава.

399ден