СЕТ КУЈНА НА КОЛИЧКА- 2009 У61-нема на залиха


Compare

СЕТ КУЈНА НА КОЛИЧКА

модел  2009 У61

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА  ДЕТСКА КУЈНА

кујната е со  функции  музика и приказни со  додатоци од 40 парчиња.

Висока симулација на состојки на храна, кутија за складирање што може да се повлече, клуч со музика.

Развијте ја имагинацијата и креативноста на децата.

 

1,499ден