СЕТ КУЈНА СО ВОДА-2009 У3-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

СЕТ КУЈНА СО ЧЕШМА ШТО ТЕЧЕ ВОДА

модел 2009 У3

сет кујна со светла и звуци

-кој симулираат звуци на готвење

-чешма што тече вода

-сет аксесоари за кујна тенџере,чаши,шољи,прибор за јадење

-аксесоари со продукти за јадење

 

2,125ден