СЕТ КУЈНА СО ЧЕШМА ШТО ТЕЧЕ ВОДА-2105 к14-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

сет кујна со светла и звуци
-кој симулираат звуци на готвење
-чешма што тече вода
-сет аксесоари за кујна тенџере,чаши,шољи,прибор за јадење
-аксесоари со продукти за јадење
димензии
78,5см*42,5см*24см
модел 2105 к14

1,999ден