СЕТ КУЈНА СО ЧЕШМА ШТО ТЕЧЕ ВОДА-2009 У41-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

сет кујна со светла и звуци
-кој симулираат звуци на готвење
-чешма што тече вода
-сет аксесоари за кујна тенџере,чаши,шољи,прибор за јадење
-аксесоари со продукти за јадење
димензии
72,5см*34,5см*33см
модел 2009 У41

1,899ден