СЕТ КУЈНА-2105 К25-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

сет кујна со светла и звуци
-кој симулираат звуци на готвење
-сет аксесоари за кујна тенџере,чаши,шољи,прибор за јадење
-аксесоари со продукти за јадење
димензии
56см*32см*53,5см
модел 2105 К25

1,349ден