СЕТ МАСА ЗА БИЛИЈАРД 2006 y98


Compare

СЕТ МАСА ЗА БИЛИЈАРД

модел 2006 у98

Комплетот за играчки вклучува минијатурна маса за билијард (вклучува 6 ногарки), две знаци, 16 топки и триаголна решетка.
Исто така, еден вид релаксирачка алатка за возрасни по долго време потопени во работата.
Не заземајте премногу простор на работната маса.
Лесно се склопува, само треба да ги турнете нозете во назначените дупки под масата.
Покриени со кадифена зелена трава, топчињата исчезнуваат по џебовите и се тркалаат од дното на нозете на масата
*Нарачајте во порака брзо и едноставно

1,119ден