,

СЕТ МАСА -КУФЕР ЗА ШМИНКАЊЕ-2105 к8-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

модел 2105 к8
сетот содржи маса за шминкање која може да се спакува како куферче
сетото содржи 27 парчиња
димензии
71см*44см*24см

1,349ден