,

СИЛИКОНСКИ КУФЕР 28″(2306 В2-маслинест)


Compare
Не одложувајте го следното патување – нарачајте го нашиот силиконски куфер за патување на 4 тркала со рачка на извлекување денес и го направете вашето искуство на патување уште подобро!
Ви претставуваме нашиот нов силиконски куфер за патување со рачка на извлекување – вашиот верен придружник за патување.
Овој силиконски куфер е специјално дизајниран за да го заштити и организира вашето опремање при патување на четири тркала.
Со својата издржлива силиконска конструкција, куферот ги преминува сите предизвици на патувањето – гребениња, удари и водоотпорност.
Неговата рачка на извлекување овозможува лесно и удобно пренесување на куферот, без потреба од преноски или носачи.
Со само едно потегнување, вашето опремање е подготвено за новата авантура.
Внатрешноста на куферот е практично организирана со различни отсеки и компартименти.
Овој багаж има внатрешен џеб со патент и вкрстени ленти од другата страна ги чува вашите лични работи безбедни и добро организирани.
Наполнете го вашиот куфер. Што е последното нешто што треба да го направите? Заклучете го вашиот багаж безбедно.
Користете ја комбинацијата за заклучување на броеви за да ги задржите љубопитните раце.
Трицифрени броеви, без потреба од клуч, лесно се поставуваат, многу побезбедни и поудобни за патување.
Со нашиот силиконски куфер за патување на четири тркала, можете да се фокусирате на вашето патување и да се насладите на секој момент.

2,799ден