Сликање магично платно со вода 2105 M1-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
Doodle Aquadoodle МАТ
Сликање магично платно со вода
Цртајте со вода, безбедно и еколошки, повеќе не го валкајте обемот и облеката на бебето со пенкало во боја, не грижете се дека острото пенкало ќе му наштети на бебето.
Трагата постепено исчезнува
Сликата исчезнува додека водата испарува, платното се враќа на првобитниот изглед, а детето може да продолжи да создава.

449ден