ТАБЛА МАСА СО КОЦКИ


Compare

ТАБЛА МАСА СО КОЦКИ

артикал 2006 У73

табла-маса со  коцки кој ќе му помогнат на вашето дете да научи да гради и полесно да го развива чувството за простор.

– лесно склопување на ногарките

-се претвора од маса во табла која не зафаќа многу простор и е лесна за пренос

639ден